بهترین روش فریز کردن سبزیجات تازه ؛ اسفناج را هم با این روش فریز کنید | این سبزیجات را فریز نکنید
به گزارش روبرونیوز، بهترین روش فریز کردن سبزیجات تازه بلانچ یا نیمپز کردن آنهاست. سبزیجات برای بلانچ شدن روشهای مختلفی دارند. لازم است بروکلی را از قسمت چتری شکلش به قطعات کوچک برش بزنید، پوست هویج را جدا و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید، فلفل دلمهای را برشهای باریک بزنید و قسمت شاخهای لوبیا سبز را جدا کنید. مهمترین نکته در مورد سبزیجات آن است که آنها را به شکلی که بعد از یخزدایی مصرف میشوند، دربیاورید.
بعد از برش زدن سبزیجات آنها را برای یک تا دو دقیقه همراه با آب بجوشانید؛ سپس سریع آنها را در آب و یخ قرار بدهید تا پختشان متوقف شود. بعد از آنکه آب اضافی آنها خارج و کاملا خشک شدند، سبزیجات را روی سینی فلزی پخش کنید، درون فریزر قرار بدهید و بعد از منجمد شدن به کیسه فریزر یا ظروف نگهدارنده منتقل کنید.
نکته: توجه داشته باشید که سبزیجات اگر مرطوب باشند و آنها را داخل فریزر بگذارید باعث به وجود آمدن یخهای ریز میشوند.
چه سبزیجاتی را نباید فریز کرد؟
سیب زمینی و گوجه فرنگی جزو سبزیجاتی هستند که به خاطر بافت نشاستهای آنها نباید فریز شوند، زیرا در صورت فریز شدن طعم خود را از دست میدهند.
بهترین روش فریز کردن اسفناج
اسفناج را ۶ تا ۱۲ ماه میتوان داخل فریزر نگه داشت، اما بهتر است زودتر از این مدت مصرف شوند، زیرا به مرور زمان عطر و طعم خود را از دست میدهند.
۱- اسفناجها را بشویید و خشک کنید.
۲- برگهای اسفناج را درسته و کامل و بدون اینکه خرد کنید، درون کیسه فریزر قرار دهید و با فشار، هوای اضافی کیسه را خارج کنید و داخل فریزر قرار دهید.
۳- قبل از مصرف اسفناجها را درون یخچال بگذارید تا یخ آنها باز شود و سپس مصرف کنید.